Fashion

Sweater weather

dsc_0015

dsc_0009

dsc_0002

dsc_0005

dsc_0011

Ето какво си мисля. Вече официално дойде сезонът на пуловерите, което в моята глава значи само едно единствено нещо – Коледа е скоро.

Настъпи ли моментът да кажем “До скоро” на лятото, слагаме най-отпред в гардероба дългите ръкави, чорапите, шаловете и меките и удобни любими дрехи. Малко по малко ставаме отново същите ленивци като миналата година. Лятото ни кара да сме постоянно в действие, постоянно да сме някъде, да не пропускаме и минута.

Есента е друго нещо. Обличаме се топло, приятно ни е да сме си вкъщи, да гледаме как вали, да четем някоя книга, да пием кафе. Прииска ви се, нали? Позволяваме си да се отпуснем до такава степен, че отново ни е позволено пижамата да стане официален тоалет за деня. Следват прошарените листа на дърветата, срещите с приятели в дъждовната вечер, горещият шоколад, горещите прегръдки и мислите за отминалите горещи дни.

Оранжевото, жълтото, кафявото, червеното. Лятна рокля с ботуши и яке, чорапи до коленете, пухкавият пуловер с пола или панталон, ботите от миналата година, които не успяхме да носим достатъчно.

Малко му трябва на човек да се научи да обожава всеки един сезон.

Advertisements

One thought on “Sweater weather

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s