Family

About THAT friendship

dsc_0066

dsc_0012

dsc_0053

dsc_0034

Какво се случва когато времето, разстоянието, момчетата и грижите разделят две приятелки? Всичко приключва, всяка продължава с живота си.

Какво се случва когато времето, разстоянието, момчетата и грижите разделят две НАЙ-ДОБРИ приятелки? Нищо, всичко си остава така, както е било. Незабравимо.

Това е нещо като ода за приятелството. Срещнах това момиче в 8-ми клас. Преди десет години. ДЕСЕТ. Веднага си допаднахме и разбрахме, че една без друга е трудно да преживеем тинейджърските си години. Пораснахме, запознахме се с истинската страна на любовта, гаджетата и това да си възрастен, не бяхме заедно постоянно както преди, но съумяхме и запазихме искрицата, която винаги подклаждаме когато се видим. И днес беше от тези дни. Изпълнен със смях, спомени, смях и пак спомени. Такива са ни дните като цяло.

Клементина с нейните забавни и неповторими истории отново успя да сгрее сърцето и душата ми. Звуча като цитатите от Facebook, но не мога да не го кажа каквото е. Обичам това момиче, защото е най-естественото нещо, което се е случвало в живота ми. Най-неподправеното и искрено същество.

Защото за едно приятелство не времето е от значение, а това да успееш да го запазиш. Както правим ние. Вече 10 години.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s